Nadat al eerder een nummer voorbij kwam van Warhaus is Zimmerman de volgende. Wat bedoel je daarmee? Zimmerman is net als Warhaus oftewel Maarten Devoldere eigenlijk horende bij de Belgische pracht band Balthazar. Zimmerman is echter de bassist, oneerbiedig misschien. Simon Casier is wellicht beter om te zeggen!

Het was bekend dat deze er leden van Balthazar een eigen weg zouden inslaan zonder dat dit ten koste zou gaan van Balthazar. Het is echter wel allemaal prachtig wat beiden laten horen. Eerder is dus Warhaus voorbij gekomen op CamielMusic en dit is een pareltje. Het is zeer zeker ook met die Balthazar invloeden maar dat is totaal niet erg.

Zimmerman heeft er ook daadwerkelijk van weg. Hier speelt trouwens Simon niet op de basgitaar maar doet gewoon, alsof het niets is, gitaar spelen én zingen! In november zal het album uitkomen getiteld ‘The Afterglow’.
Trouwens, mocht je denken… Zimmerman? Ja, dat is eigenlijk de echte achternaam van Bob Dylan. Simon vond het zonde dat Dylan deze niet gebruikt dus gebruikt Simon ‘m maar! Leuk feitje.

Tijd voor de muziek!

Vorig artikelNo Man’s Valley – Time Travel
Volgend artikelThe Kills – Doing It To Death

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in