Een maand geleden heb ik onderstaande tekst getypt. Ik zag toevalligerwijs op dezelfde dag dat mijn nicht met diezelfde Zimmerman iets had opgenomen. Het bleek hetzelfde nummer te zijn. Om even te verduidelijken; mijn nicht, Sabien Canton, speelt harp. Er is dus een prachtige versie te horen waar Sabien op harp speelt en Simon Casier alias Zimmerman zingt. Niet meer, niet minder.
Waar de originele versie al geweldig mooi is, is deze ook echt zeer breekbaar en puur. Ben blij dat dit een AB Session is geworden! Genieten!

Ja hoor! Deze man is ook een geweldenaar. Natuurlijk bekend van Balthazar maar dat verhaal kennen we onderhand wel.
Zimmerman kwam eigenlijk al tweede met nieuw, solo werk op de proppen. Nadat eerst Warhaus tevoorschijn kwam, uiteraard ook op CamielMusic, was het moment daar voor deze ijzersterke muzikant.
Simon Casier, wat zijn echte naam is, is in de band Balthazar de bassist maar in zijn solo project speelt hij gitaar. De prachtige teksten die te horen zijn op zijn tracks is meeslepend. Alles is puur, mooie muzikaliteit erbij en zoals gezegd een pracht verhaal.

In november zal het album uitkomen getiteld ‘The Afterglow’, daar ben ik ook enorm benieuwd naar. Luisterend naar de eerste track ‘Someday Maybe’ en dan nu deze heeft hij de lat voor zichzelf best hoog gelegd! Maargoed, ook Warhaus heeft een prachtig album uitgebracht en stiekem mogen we ook niets slecht verwachten van de heren. Balthazar staat natuurlijk ook bekend om hun kwaliteit!

Ook dit stond erbij: Geniet ervan, droom weg & heb lief!
Dat allemaal kan ik echt alleen maar onderstrepen. 100% de waarheid. Klasse!

Vorig artikelTwo Door Cinema Club – Gameshow
Volgend artikelMagnetic Spacemen – I Don’t Wanna Grow Up

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in