zak abel

Ik heb het al eens eerder gezegd en zeg het nu weer…. Spotify is toch wel een fijn medium om nieuwe muziek te ontdekken!
Dat heb ik al een aantal keer gehad en nu ook: Zak Abel.
Het is een aparte naam want ik moet eigenlijk denken aan het nummer ‘Onderweg’ van Abel.
Het lijkt er in de verste verte niet op, thank God….!

Toen ik dit de eerste keer hoorde dacht ik even dat dit Jamie Lidell was. Sowieso al fijn als dat zou zijn maar na even te checken is het Zak Abel! Nog nooit van gehoord maar dat maakt het alleen maar leuk.
Het is heerlijk groovy, het swingt en heeft ook nog een lekkere beat. Ik heb ‘m ondertussen al een paar keer op repeat gezet want het verveeld echt geen moment!
Zak Abel is een nog jonge zanger die wel ondertussen met bijvoorbeeld Kwabs heeft samengewerkt, niet de minste dus. Het lijkt ook alsof hij een ‘donkere’ stem heeft maar hij is gewoon blank. Beetje rauw, lekker hoor!

Dus tijd om naar dit talent te luisteren: Zak Abel!

Vorig artikelJohan – Tumble & Fall
Volgend artikelMIAMIGO – What I Want

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in