Het is lang geleden dat ik wellicht zó enthousiast ben geweest over een nummer. Vandaag is dus zo’n moment, dag, nummer. Het gaat over Young The Giant. Young The Giant is een Amerikaanse band en is wellicht bekend van de grote hits ‘My Body’, ‘Cough Syrup’, ‘Apartment’ en ook ‘It’s About Time’. Toch is dit allemaal al heel erg lang geleden, rond 2010 kwam deze indierock band opzetten.

Ik was meteen verkocht. Gelukkig heb ik ze ook kunnen zien, live. Dat was in Tivoli Oudegracht. De excentrieke frontman Sameer Gadhia was binnen een paar minuten hartstikke bezweet. Het mooie was, hij ging tijdens het nummer ‘My Body’ ook nog crowdsurfend over het publiek heen. GADVERDAMME. Gelukkig stond ik ergens aan de zijkant!

Maar zoals gezegd, de hits zijn geschiedenis en ik had ze ook al een beetje afgeschreven. Niet gedacht van: hmm, wanneer komt weer iets nieuws eraan! Des te leuker zo’n verrassing. Deze track is echt weer die Young The Giant power. Lekker met gitaren, drums en natuurlijk die herkenbare stem van Sameer. Ben nu wel benieuwd naar het gehele album als ik eerlijk ben! Deze zal 12 augustus uitkomen en is getiteld Home Of The Strange. Afwachten maar leuk!

Vorig artikelGlass Animals – Gold Lime
Volgend artikelCatfish and the Bottlemen – Twice

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in