CHILL!

Het is misschien ietwat onbekend maar dan is het alleen maar fijn om iedereen weer eens kennis te laten maken met een bandje. Het is een Amerikaanse band bestaande uit maarliefst 2 leden 😉
Het draait allemaal om Shawn Lee en Andy Platts. In 2015 brachten ze hun eerste album uit getiteld ‘WestEnd Coast’. Het is echt muziek waarvan je zou kunnen denken dat het uit de jaren 70/80 komt. Gerard Ekdom is een enorme fan van deze twee gasten en terecht!

Dit is echt een splinter nieuwe track! Zoals gezegd, eerst hebben ze een album uitgebracht. Daarop stonden al lekkere nummers maar dit pakt mij écht. Gewoon perfect om de week uit te gaan en zo het weekend in te sluipen.
Denk aan een zomerse bestemming, een auto, haren in de wind en dit op de achtergrond. MAN! Dan kun je me wegdragen hoor. Het pure soul, funk en ook zeker wat jazz invloeden.
Om toch nog wat meer info te geven over Andy en Shawn: Shawn is producer en multi-instrumentalist van verschillende bands en werkte hij in het verleden samen met sterren als Jeff Buckley, Kelis en Amy Winehouse en maakte hij scores voor films (Ocean’s Thirteen, Confessions of a Shopaholic) en tv-series (CSI: Miami, Lost, Desperate Housewives). Dat is geen half werk!! De jongere Platts is vooral bekend als leadzanger van funk-soulband Mamma’s Gun, ook een band wat enorm fijn is om naar te luisteren.

Ik kan niet anders zeggen dan: Checken!!

Vorig artikelBlack
Volgend artikelAnastacia – Caught In The Middle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in