Goed, goed!

Misschien kennen we X Ambassadors nog, misschien niet. Het is in ieder geval een band met een verhaal. Dat verhaal wil ik zonder twijfel gerust nog eens vertellen. Omdat het een speciaal verhaal is, een ook wel uniek verhaal. X Ambassadors is een band bestaande uit 4 leden: de broers Sam en Casey Harris, Adam Levin en Noah Feldshuh (alhoewel hij nu ‘pauze’ heeft genomen). Maar nu komt het: Casey Harris is sinds zijn geboorte blind maar is ‘gewoon’ de toetsenist van de band. Ik vind en blijf het knap vinden.
Verder is deze band uit Brooklyn eigenlijk vorig jaar pas echt doorgebroken door het nummer ‘Renegades’. Dat was ook niet zomaar een nummer. Speciaal qua nummer maar ook qua clip. Vervolgens hebben ze ook nog wel een hit gehad met ‘Unsteady’ maar nu is het tijd voor iets nieuws.

‘Ahead Of Myself’ laat toch wel de klasse horen van de mannen. Niet alleen de zang van Sam Harris is zeer sterk, het nummer ademt ook muzikaliteit. Het is herkenbaar, het is catchy en ook zeer zeker wel energiek. Aan deze track heeft overigens Scott Harris aan meegeschreven. Deze beste man schreef ook voor Shawn Mendes en de Chainsmokers, geen kleintje dus. Het heeft zeer zeker geholpen om niet bekend te komen te staan als halve one day fly. Heb zo’n vermoeden dat dit weer iets extra’s is waar de X Ambassadors zich mee op de kaart zetten!

Geniet ervan.

Vorig artikelBrainpower – Dansplaat
Volgend artikelCraig David – Heartline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in