Hun vorige nummer ‘Don’t You’ is behoorlijk vaak gedraaid door mij en er ging daardoor ook onmiddellijk een belletje rinkelen toen ik zag dat WOOT een nieuw nummer had uitgebracht!

Het is allemaal in 2011 los gegaan. Destijds hebben ze de Grote Prijs van Nederland gewonnen en gingen er behoorlijk wat deuren voor hun open. Toen werd er vooral rockmuziek gespeeld. Maar enkele jaren later, na twee EP’s, kwamen de heren (Tobias Wolring, Sebastiaan Simoen en Thijs van Teijlingen) toch erachter dat dit niet echt hét summum was. De koers werd veranderd en gedraaid naar wat meer pop met een heel elektronisch geluid.
‘Don’t You’ werd geboren en zoals al in de eerste alinea valt te lezen, deze track werd heel goed opgepakt door mij maar ook door vele radiozenders.

Nu is het tijd voor iets nieuws, ook weer een iets andere sound maar wel nog steeds die elektronische kant. Denk aan heel bombastisch geluid, zware bassen en eigenlijk ook wel heel jaren 80. Te gek vind ik. Dit nummer staat sowieso op de EP ‘JUNO’ die ook wel overal al is te beluisteren.
Dus pak even een momentje en check deze hele vette track van WOOT.

Mocht je ook nog die andere willen horen, hier is naar de link naar ‘Don’t You’.

Vorig artikelMura Masa ft. A$AP Rocky – Love$ick
Volgend artikelSAINT MOTEL – Move

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in