Fijn om dit tegen te komen hoor!

Wooly Mammoths – Water SlideDenk in eerste instantie even aan Tame Impala of PAUW. Gedaan? Goed. Dan nu luisteren naar Wooly Mammoths. Deze Brusselse band is ondertussen zo’n dikke twee jaar aan de weg aan het werken en maken echt hele fijne muziek. Zoals gezegd, denk aan bovengenoemde bands maar gooi daar wel nog een extra dosis pop bij waardoor het nóg prettiger in het gehoor ligt.

Ze zijn zoals gezegd al even bezig en hebben in die tijd al de finale van De Nieuwe Lichting van StuBru behaald en zijn ook geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Naar het schijnt niet de finale gehaald…. Daar kan ik niet over oordelen.
Ik zou wel zo kunnen aangeven dat dit niet zo misstaan in menig poptempel in België of Nederland. Heerlijk zo’n donker hol en daar dan Wooly Mammoths erbij!

‘Water Slide’ heeft een bepaald jaren 60 geluid welke stiekem heel erg onderhuids gaat. De bandleden; op gitaar en zang Sean, op gitaar Mikey, op basgitaar Wouter, Freek op keys & Cedric drumt, laten het zo gemakkelijk klinken dat je stiekem denkt… Hier klopt iets niet! Het begint is aanstekelijk en wordt aangedikt met duidelijke gitaar, drums en natuurlijk keys.
Doordat het meteen zo opvallend is, droom je wel ook wat weg…. Ik word meegenomen naar een heel fijn zomers oord en wordt pas wakker als het voorbij is… Maar in de tussentijd mis je niets van de muziek.

Lang geleden dat ik zo blij werd van muziek. Wooly Mammoths flikt het.

Vorig artikelalt-J – 3WW
Volgend artikel45ACIDBABIES – Jetlag Jenny

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in