Zeer prettig!

In 2010 is Wolf Alice ontstaan door Ellie Rowsell en Joff Oddie. Nu bestaat deze alternative rockband uit vier personen. Aangevuld met Joel Amey en Theo Ellis. Hun wapenfeiten tot nu toe zijn 2 EP’s en 1 volledige album. Het is zeer zeker niets niks! Ze proberen zich ook iedere keer te ontwikkelen tot een betere en bredere band. Waar je eerder al flink wat rock invloeden had of misschien wel ook wat indie klanken, komen ze nu met weer iets anders op de proppen! Ik moet zeggen, alles klinkt ook goed met frontvrouw Ellie Rowsell!

Op 29 september zal hun nieuwste pareltje uitkomen en deze heeft de titel ‘Visions Of A Life’. Ze hebben daar al wat nummers van laten horen maar deze is voor de oren van CamielMusic het prettigst. 1x raak.
Ik had het dus over een andere sound, dat is nu toch wel wat in de richting van shoegaze, altijd fijn! Het begint redelijk rustig en vaag maar na een dikke halve minuut komt daar flink wat meer geluid bij, zoals het hoort bij shoegaze. De galmende stem van Ellie komt dan rustig op ons af en het credo is: verdwijnen in de track. Het refrein heeft uiteraard meer bombast in zich en dat zorgt ervoor dat dit nummer ook perfect in evenwicht is. Eentje die midden in de nacht het perfect zal doen, rijdend van Groningen naar Maastricht.

Benieuwd wat jullie gedachten zijn bij deze van Wolf Alice.

Vorig artikelOscar and The Wolf – Runaway
Volgend artikelSon Mieux – Hiding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in