YESSSSS! White Lies is terug!

Ik ben er sowieso blij mee, misschien anderen weer niet. Ze hebben zeer zeker een turbulente carriere om eerlijk te zijn. Ze kwamen, zagen, overwonnen en verloren daarna ook.
Het begon allemaal met hun eerste hits: ‘Death’, ‘To Lose My Life’ en ‘Bigger Than Us’. Deze stonden op de twee albums die echt top waren. Daardoor stonden ze ook enkele jaren geleden op Main Stage van Pinkpop.
Eerlijk is eerlijk, ze overtuigden ook enorm. Maar zoals wel vaker, dan wordt het allemaal toch net iets minder. Het derde album was helaas niet echt overtuigend. Wél een knaller, vind ik, met het nummer ‘There Goes Our Love Again’ maar verder was het matig.

Door gewoon een pauze te pakken en te zorgen dat er weer top muziek werd gemaakt is het ze dan nu gelukt na een afwezigheid van pakweg 3 jaar. White Lies, die bekend staan om hun post punk achtige stijl muziek met donkere teksten, zijn terug! Hun eerste nummer van hun komende album getiteld ‘Friends’ is weer lekker uptempo en herkenbaar door de stem van Harry McVeigh.
Omdat het toch een band is die ik graag hoor kies ik dus voor deze nieuwe track van White Lies als Pick Of The Week!

Vorig artikelBlaudzun – Jupiter
Volgend artikelDIIV – Doused

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in