Nou, de lente is officieel van start gegaan en zoals we in Nederland dan zijn… Willen we natuurlijk meteen nar de zomer. Uiteraard! Laten we dat maar dan sowieso doen met muziek.

Ik zat gisteren (zondag) in de auto en luisterde naar 3FM, Herman Hofman. Hij draaide dit nummer en ik waande me meteen op het strand met 30 graden, een lekker biertje in mijn hand en (zoals ook te horen op de plaat) de zee op de achtergrond ruisend.
Maargoed, dat is hoe ik me voelde bij dit nummer… Hoe zit dat bij jullie??

Whilk & Misky is uiteraard een leuke woordspeling. Milk & Whisky zou natuurlijk het meest logische zijn.
Het is een duo die eigenlijk Nima en Charlie heten. Nima is een geboren Iranees en Charlie een Brit. Per toeval komen ze elkaar in 2012 tegen en vanaf dat moment zijn ze eigenlijk ‘onafscheidelijk’ van elkaar. Nima zorgt alle beats en elektronische zaken, Charlie beheert de vocalen en speelt gitaar. Het wordt, zoals je ook hoort, een heerlijke mix tussen deze stijlen: elektronica, folk, trance, blues en een vleugje reggae.

De kans is heel groot dat dit jaar nog een geheel album uitkomt. Zeker nadat ze eerder al een EP, The First Sip genaamd, hebben uitgebracht. Er liggen al twintig nummers klaar, dus er is genoeg materiaal.
Laat maar komen zou ik zeggen, ik kijk er naar uit!!

Vorig artikelDerrière
Volgend artikelTobias Jesso Jr. – How Could You Babe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in