En dan lees je dat een uit de hand gelopen schoolproject een single heeft gedropt en een EP eraan komt…
Zoiets is interessant want het kan natuurlijk heel tof zijn of zo zijn dat dit schoolproject in 1 grote luchtbel heeft geleefd en dus denkt dat het goed is maar daadwerkelijk enorm zuigt. Maar voor de meesten die mijn site kennen ben ik niet iemand die dingen afkraakt dus er kan al voorzichtig een mening worden gevormd.

We Are Hunters is een groep bestaande uit 6 muzikanten die elkaar hebben leren kennen op de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) te Nijmegen. Qua muzikaliteit hebben ze ook genoeg ervaring want allemaal hebben ze menig podia al onveilig gemaakt.
Om even een klein rondje te maken wie het zijn: Rico Neeter, Steven Grob, Tim Bronmeijer, Sven Lenssen, Bram Jansen en Bram Verhoeven.

We Are Hunters staat voor dansbare pop rock en tja…. Dat is zeker waar. Je proeft de pure popmuziek, een lekkere rauw rock randje en lekker dansbaar tevens door die enorme energie wat erin zit.
De track ‘Reykjavik’ zal staan op hun nog komende EP welke ze hebben kunnen financieren door het bekende crowd funding. Via Voor de Kunst hebben ze het gestelde bedrag opgehaald en daardoor hebben de heren samen met Nick Jongejan ‘Chapters I’ kunnen opnemen.

Als alle nummer klinken als deze kan het nog wel een zeer verrassend succes gaan worden!

Vorig artikelImagine Dragons – Believer
Volgend artikelDan Croll – Away From Today

1 REACTIE

  1. Hee wauw, dit is van Steven, de neef van mijn vrouw.
    Het nummer klinkt verdraaid goed en we hebben de cd net hier in huis.
    Ik neem ‘m mee de auto in, ff lekker verder luisteren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in