Zo ijzersterk!

Toen ik de allereerste keer Warhola hoorde was ik verkocht. Zo’n vette stijl, zo’n tof geluid en iets wat je normaliter niet snel hoort. Tenminste, dat vind ik. Wellicht weten velen al dat het gaat om Oliver Symons, die naam is wel eens eerder gevallen aangezien hij ook lid is van de enorm populaire en geniale band Bazart.
Mooi nieuws is dat er nadat Warhola in 2016 een EP (‘Aura’) heeft uitgebracht, nu ook een volledig album aan komt, meneer Symons heeft al laten weten dat hij in de laatste fase zit. Nice! Zeker weten dat dit dan een geweldige start is.

Het nummer begint nog redelijk dromerig en zweverig maar als dan de stem van Oliver erbij komt is het gewoon meteen raak. Vertrouwd, goede sound en hij pakt je in. Het refrein is ook rete catchy! Meer swing, meer power en eigenlijk doe je onmiddellijk mee. Ook de afwisseling van de hoogtes wat hij produceert is heel erg fijn en sterk. Daarbij is het ook slim in elkaar gezet. Waar het refrein zoals gezegd enorm catchy is, pakt Warhola ook even de rust terug om richting het einde te excelleren. Wat is het fijn om zo’n uitlaatklep te hebben naast ook nog Bazart!
Raakvlakken? Jazeker! Maar dit is misschien wel van een heel ander niveau. Ik kan dit eindeloos blijven luisteren.

Klaar? Dansen maar.

Vorig artikelPower To The Pipo – Loempia
Volgend artikelUnknown Mortal Orchestra – Everyone Acts Crazy Nowadays

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in