Iedere week ben ik op zoek naar nieuwe muziek. De ene keer is het makkelijker dan de andere. Maar als je na een zoektocht iets tegenkomt waar je gewoonweg in 1x helemaal weg van bent geeft dat natuurlijk een enorme boost!
Dat geldt namelijk voor de volle 100% voor Warhola.

Mocht je Warhola niet kennen, dan komt daar nu verandering in. Ik weet wel zeker dat Bazart bij bijna iedereen in het woordenboekje zal voorkomen. Het heeft namelijk wel iets ervan…. Het is namelijk Oliver Symons. Bij Bazart is hij de toetsenist/gitarist maar bij Warhola is hij de frontman. De naam Warhola is overigens een verwijzing naar de geboortenaam van Andy Warhol.
Warhola is overigens niet helemaal nieuw… In 2014 hebben ze namelijk Humo’s Rock Rally gewonnen. Dat kun je zien alsof het De Grote Prijs Van Nederland is maar dan in België. Daarbij hebben ze vorig jaar hun eerste EP uitgebracht met de naam ‘AURA’.

Het is energieke en ook weer meeslepende indiepop met lekker veel electronische elementen erin. Zoals ik al zei, ik ben er weg van en zal dus ook dit zeer zeker gaan volgen. Ik hoop dat het net zoals Bazart een enorme boost zal krijgen maar elkaar niet zal gaan bijten. Het zou zonde zijn als het ten koste zou gaan van….
Maar dat is eventueel een zorg voor later. Nu is het een volledig terecht Must Listen op CamielMusic.

Vorig artikelDe Staat @ AFAS live
Volgend artikelJo Goes Hunting – Come,Future

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in