Om maar meteen te zeggen: dit komt stiekem heel bekend voor!!
Hoe kan dat dan? Warhaus is een project, eigenlijk een solo project, van de frontman van Balthazar. Balthazar is hopelijk wel bekend bij jullie. Anyway, voor mij hadden ze vorig jaar het beste album (Bunker red.) en ze hebben ook op zeer veel plekken dit mogen/kunnen spelen.

Maar het gaat nu Warhaus oftewel Maarten Devoldere. Natuurlijk is hij niet de enige frontman maar wel één ervan. Het is een nummer wat zeer zeker doorgaat in de Balthazar stijl, het is ook absoluut niet raar als dit net zo’n succes zal worden als de band zelf. Het dromerige, het meeslepende zit er volledig in. Heerlijk!
Gelukkig is wel al gezegd dat de band altijd zal blijven bestaan ongeacht het succes. Maarten is namelijk niet de enige die de stoute schoenen heeft aangetrokken om een solo project te doen. Simon Casier en Jinte Deprez hebben ook aangekondigd om andere dingen te gaan doen!

Gelukkig kunnen we eigenlijk van beide projecten genieten. Eerst nog een festival zomer lang van Balthazar en vervolgens van het mooie werk van Warhaus. De titel van de plaat is trouwens ook al bekend: ‘We Fucked A Flame Into Being’. Dat is nogal een binnenkomer!

Tijd voor de Pick Of The Week van deze week:

Vorig artikelThe Sore Losers – Emily
Volgend artikelInterview Gallowstreet: ‘Het hoeft niet altijd echt brass te zijn’

1 REACTIE

  1. Wat een nummer! Hier zet ik de repeatknop voor aan! En de clip is indrukwekkend. Als het hele album zo wordt, wat een sfeer, genieten wordt het! Helaas nog even wachten. (Balthazar mag ook blijven bestaan hoor ?!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in