Daar is #2!

Eigenlijk wel uit het niets! Iets nieuws van Warhaus. De man achter Warhaus is inmiddels wel bekend: Maarten Devoldere van de Belgische band Balthazar. Ze zijn nu allemaal even bezig met eigen projecten en Maarten lijkt daarvan de meest productieve te zijn. Hij bracht namelijk al in een eerder stadium, om precies te zijn een jaar geleden op 2 september, een album uit met de titelWe Fucked A Flame Into Being’. Nu zal er op 13 oktober zijn tweede album uitkomen! Dit keer is het wel een minder spectaculaire titel… ‘Warhaus’.
Maar uiteindelijk gaat het om de inhoud en we hebben een voorproefje! Nadat ook al eerder ‘Love’s A Stranger’ hebben gehoord mag deze ook het levenslicht zien.

‘Mad World’ is eigenlijk precies zoals we Warhaus kennen. Toch heeft het ook wel iets nieuws/anders erbij. Natuurlijk de donkere, lage, prachtige stem van Maarten die opvalt en niet te missen is. Fijn vertellend, zingend, fluisterend. Het blijft een fenomeen. Daarnaast zitten er weer van die heerlijke blazers bij waardoor het allemaal iets meer bombastisch is. Daarbij wordt hij weer heerlijk bijgestaan in de samenzang waardoor het misschien ook al wat dansbaarder lijkt. Het volume wordt naarmate de track richting het einde loopt natuurlijk wat voller, meer power en alles. De clip is overigens ook wel geinig. Het is een one taker. Maarten laat zijn dansmoves zien en tussendoor komen allerlei mensen kijken of mee bewegen. Maf is het zeker!

Ik kan hier ook weer heel vaak naar luisteren. Nu al wachtende op die 13e oktober..

Vorig artikelJagd – Do Something
Volgend artikelU2 – You’re The Best Thing About Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in