Zó heerlijk!

En opeens is hij weer daar. Meneer Warhaus. Voor de mensen die bekend zijn met Warhaus weten dat dit Maarten Devoldere is van Balthazar. Ze hebben even een pauze dus men is bezig met eigen projecten. Vorig jaar kwam hij met een album getiteld ‘We Fucked A Flame Into Being’ en daar heeft hij enkele te gekke singles van gedropt waaronder ‘The Good Lie’ en ‘Machinery’. Maar over dat album gesproken… Hij heeft nu gewoon een nieuwe track uitgebracht! Dus… Er komt nóg misschien nieuw album uit!

Het is wederom typisch Warhaus, wederom die prachtige, geniale teksten en ook die fijne stem van Sylvie Kreusch zit er weer bij. Daarbij klinkt het ook lekker zomers. Een soort marimba zorgt voor die geluiden en dat zorgt ervoor dat het alleen maar prettiger is om naar te luisteren.
De video voor “Love’s A Stranger” werd ‘on the road’ geschoten door regisseur Wouter Bouvijn. Dit gebeurde tijdens een tour in Frankrijk en dat geeft ons een kijk in het leven op tour. Best wel intiem om eerlijk te zijn! Uiteindelijk gaat het wel om de muziek… En deze muziek is super!

Maar al met al is het weer een hele fijne track en eentje die je graag op repeat zet!

Vorig artikelChance The Rapper – They Say (Prod. Kaytranada)
Volgend artikelSean Paul – Get Busy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in