Voorproefje debuutalbum bluesrock band Voltage.

Wat: EP Release – The Story So Far
Wanneer: 5 september 2014
Waar: Spotify, Deezer, I-tunes

Op 5 september brengt de Eindhovense bluesrock band Voltage zijn nieuwste EP ‘The Story So Far’ uit. De EP wordt uitgebracht als voorproefje voor het debuutalbum van Voltage dat begin 2015 op de planken moet liggen.

Voltage_promo_LR (Mobile)

Halverwege september 2013 bracht Voltage al haar titelloze debuut EP in een stampvol muziekcafé in Helmond. De EP kreeg goede recensies van onder andere het voormalige Musicfrom en Festivalinfo.nl.
Eind 2013 start Voltage met een nieuw project. In 2014 zal de band iedere maand een single schrijven, opnemen en uitbrengen.  Het doel is om met deze nummers begin 2015 het debuutalbum te realiseren. Het nog titelloze debuutalbum zal een dagboek worden van het schrijfproces dat de band dit jaar doormaakt.
De tracks worden opgenomen bij de Supernova Studio in Eindhoven in samenwerking met producer Bob de Wit die ook al platen opnam met onder andere “Radarmen from the Moon” en “Mississippi Delta Brothers”.
De eerste single “Travelling Man” schopt het meteen al tot het befaamde internationale Classic Rock Magazine en de videoclip van “Cruisin”, opgenomen in samenwerking met cameraman Rene Sebastian, was een succesvolle YouTube hit.
Inmiddels zijn we 7 maanden verder en brengt Voltage als voorproefje op het debuutalbum de streaming EP “The Story So Far” uit. Fans kunnen zo ook via Spotify al proeven van het debuutalbum. De EP wordt op 5 september gereleased op alle bekende streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en I-tunes.

Meer informatie over Voltage:
http://www.voltage-rocks.com
http://www.facebook.com/voltage.nld

Vorig artikelZürich, Streetparade and more.
Volgend artikelVic Mensa – Down On My Luck

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in