Mag ik zeggen dat ik een trouwe volger ben van Voltage? Ja, dat doe ik. Waarom? Ik kreeg destijds een tip over deze band en hebben contact gehad, heb dingen gepromoot en natuurlijk over hun album geschreven destijds!
Toen werd frontman Dave Vermeulen landelijk enorm bekend door de deelname aan The Voice of Holland. Hij heeft er persoonlijk weer voor gezorgd dat de jaren 70 bluesrock weer heerlijk op de kaart werd gezet! Gelukkig is hij zijn band ook niet vergeten. Het heeft hen absoluut geen windeieren gelegd! Spelen op te gekke festivals en natuurlijk veel meer bekendheid.

Gelukkig is er ook tijd geweest voor nieuwe muziek. Ik hoorde het vorige week tijdens de uitzendig van RTL Late Night dat er een nieuwe track zou komen. Dus onmiddellijk een bericht gestuurd naar gitarist Gijs Heijnen! Bevestiging en dan maar weekje wachten….
‘Matchbox’ is de titel. Logischerwijs denk je dan aan de autootjes, ik tenminste. Natuurlijk gaat het daar niet over! Het is een luciferdoosje… Het vuur, het in de fik steken, dát is het onderwerp!
Beginnende met een brul van Dave en we zijn los. Rammend op de gitaren en de drums gaan lekker los. Hoog tempo, energiek, lekkere riffs erin… Heel fijn om ze weer te horen met nieuw werk!

Hou je van lekkere rock? Vleugjes blues? Lekker energiek en rauw? Dan is Voltage duidelijk weer eentje waar je naar moet luisteren!!!

Vorig artikelKaleo – Way Down We Go
Volgend artikelMacklemore ft. Ariana Deboo – Drug Dealer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in