Heel erg fijn!

Het is ondertussen wel duidelijk: CamielMusic is liefhebber van Voltage. Hopelijk is dat ook vice versa. Dus ik ben ook weer blij dat de heren een nieuwe track eruit hebben gegooid. Dit nummer zal ook op het album komen te staan welke op 8 september zal uitkomen. Het album heeft de titel ‘Around The Bend’ gekregen.
Nadat ze pas een EP hebben gedropt en daarvoor ook al een volledig album én EP mogen ze nu weer shinen met iets nieuws. Daarbij zullen de vier heren; Dave Vermeulen, Gijs Heijnen, Bob Donkers & Bart Candel gaan rocken tijdens de Popronde die ook al bijna gaat starten.

‘Good Times’ is iets rustiger dan wat we wellicht gewend zijn van Voltage. Desondanks is het nog steeds écht Voltage. De blues die erin zit is onmiskenbaar evenals het stemgeluid van Dave. Hij heeft destijds furore gemaakt bij The Voice maar de band is toch altijd #1 gebleven. Het is ook zijn kindje wat dat betreft.
Je krijgt ook echt een goed gevoel van dit nummer. De clip speelt er ook perfect op in: gezelligheid, met vrienden zijn, muziek erbij, kampvuurtje en het is compleet. Je proeft een bepaalde ‘Americana Sound’ op een of andere manier. Heerlijk!

Ik weet zeker dat iedereen hiervan houdt. Dus ga luisteren, kijken & genieten.

Vorig artikelAnastacia – Caught In The Middle
Volgend artikelThe Killers – Run For Cover

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in