vierdaagse (Mobile)

Nee, ik loop niet mee… Zou ik het ooit doen? Ik verwacht het niet want lopen, wandelen is niet bepaald mijn hobby. Ik zie er meestal het nut niet zo van in. Tóch heb ik enorm respect voor de mensen die het doen. Ik zie het mezelf niet doen zoals ik al zei. 30, 40 laat staan de 50 kilometer… Waar heb ik het over…. De Nijmeegse Vierdaagse!!!
Om iedereen een beetje te laten genieten van goede muziek heb ik een top 5 gemaakt voor de wandelaars!
De eerste dag is geweest, meestal met de meeste energie nog. Dag 2 en 3 zullen het zwaarste zijn en dag 4 ruikt iedereen de finish dus zal het (bijna) vanzelf gaan!

1) Johnny Cash – I Walk The Line.
Ik weet niet of ik veel hoef te vertellen over Johnny Cash, wat ik wel wil zeggen is dat het met Johnny Cash gewoon gegarandeerd feest is. I Walk The Line is wellicht wat rustiger maar ik laat iedereen hier lekker mee starten. Zet hierna maar Ring Of Fire op of anders A Boy Named Sue…. Enjoy!

2) Empire Of The Sun – Walking On A Dream.
Dit Australische duo maakt een hele goede combi tussen elektronische geluiden met echte pop/rock. Walking On A Dream werd een hit en deze stamt al uit 2009. Eigenlijk is het wel een instant classic. Ik denk dat dit nummer weer een flinke dosis energie geeft en als je zegt, ik wil meer horen klik je even naar het nummer ‘Alive’.

3) Run-D.M.C. & Aerosmith – Walk This Way.
Nou, even een lekkere mix tussen goede old skool hiphop en regelrechte rock. Iedereen kent deze legendarische combi wel. Run-D.M.C. en Aerosmith. Het nummer was oorspronkelijk echt alleen van Aerosmith maar met Run-D.M.C. werd het echt een hit en meteen een voorbode voor de mix tussen hiphop en rock. ENERGIE!

4) Foo Fighters – Walk.
Ik wil jullie toch even heel erg wakker houden met een flinke dosis rock! Oké, het is niet meest harde nummer van de Foo Fighters maar het geeft toch genoeg power om nog even door te zetten. Zeker de laatste twee minuten, dat gaat er lekker hard aan toe. Een extraatje? Foo Fighters – Pretender!! Loop maar door, het gaat goed!!

5) Lee Towers – You’ll Never Walk Alone.
Is het afgezaagd? Ja wellicht wel… Maar kom op, ik kon er onmogelijk omheen! Lee Towers die dit zingt, de laatste meters…. Het klopt gewoon: in de Vierdaagse loop je NOOIT alleen. Je hebt altijd wel gezelschap. Een bekende of onbekende…. Jullie hebben ook allemaal dezelfde missie! Oja, iedereen zingt dit nummer ook volop mee!

Heeeeeel veel succes aan iedereen. Geniet er ook van! Jullie zijn TOP bezig. Ik doe het jullie in ieder geval NIET na. Daarom ben ik juist van de muziek om jullie die energie mee te geven. Enjoy!

Vorig artikelMY BABY – Mary Morgan
Volgend artikelNetsky – Rio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in