veniceEen nummer met inhoud. Met betekenis. Met gevoel.

Venice, een bandje dat ik al heeeeeel lang ken. Ook ben ik naar meerdere optredens van ze geweest en heb ik (samen met mijn moeder) alle CD’s.
Venice is een groep bestaande uit broers/neven. Kip, Mark, Michael en Patt Lennon. Ze komen uit Amerika en hebben in Nederland erg veel succes gehad met hun warme klanken. Daarom vond ik het wel weer eens tijd worden om over hun te schrijven en natuurlijk dan over een nummer dat waarschijnlijk veel mensen raakt. Ik had ook kunnen kiezen voor ‘Think Again’ of ‘Most Of Us’ maar de keus is gevallen op: ‘The Family Tree’.

Gevoel en betekenis. Dat zijn twee woorden die ik al eerder genoemd heb en dat is volledig de waarheid.
De tekst gaat diep want het gaat over het verlies van iemand in je familie die uiteraard erg dierbaar is/was maar de kracht die je terugkrijgt omdat je weet dat je familie altijd zal blijven groeien, is groot. Dat wordt gezongen door middel van een prachtige tekst maar daarnaast ook de loepzuivere en pure samenzang van de mannen. Juist door die kracht zorgt dit ervoor dat het een nummer is dat blijft hangen, waar je nog 35x naar gaat luisteren en de tekst meer en meer in je opneemt.

Laat je meeslepen en pak desnoods ergens de tekst erbij: Venice – The Family Tree.

Vorig artikelTuxedo – Do It
Volgend artikelFrank Boeijen – Zwart Wit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in