Welcome back!

Vant (Mobile)

Op 23 juni heb ik al eens eerder over VANT geschreven. Dat ging destijds om de single ‘Karma Seeker’ maar ook over ‘Parking Lot’. Vervolgens kwamen nog enkele nummers uit maar die vond ik dan weer wat tegenvallen..

Maar nu dan een nieuwe track! Misschien wel iets volkomen logisch is maar ze hebben desondanks gelijk. ‘We need Peace And Love’. Zeker in deze tijden ja. Ondanks dat er een echte boodschap in zit valt voornamelijk het geheel in muzikale zin op; strak, energiek, knallend en je krijgt de neiging om harder op het gaspedaal te stampen als je in het refrein terecht komt!
Deze nog steeds jonge Britse rockband heeft al aangegeven dat ze middels hun nummers eigenlijk het liefst de wereld willen verbeteren en dus past dit nummer daar wel heel erg goed bij. Ze hebben dat al laten horen op de eerder genoemde singles en daarom zal hun album, welke op 17 februari 2017 zal uitkomen, bij vele muziekliefhebbers in de smaak vallen.
Als tegenpool kun je stellen: wat afgezaagd om zo’n onderwerp te gebruiken maar wie maakt nog lekkere rock muziek met een echte boodschap?

Hun voorbeeld U2 heeft dit al geflikt, laat VANT dan maar de opvolger zijn. Het betere werk!

Vorig artikelThe xx – On Hold
Volgend artikelElohim – Hallucinating

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in