Betoverend!

Nieuwe muziek weer. Dit keer van een wel actieve muzikant. Het gaat om Sebastiaan van Ravenhorst. Hij is namelijk wellicht te herkennen als zanger/gitarist van Blupaint en als gitarist van The Elementary Penguins. Toevalligerwijs hebben beide als eens op CamielMusic gestaan dus die link ligt er ook nog!
Maar hij heeft dus nu een nieuw project. Dit project is in eerste instantie ontstaan vanwege het eindproject welke hij heeft moeten doen voor het Conservatorium in Amsterdam. Hij heeft een EP opgenomen met Jurriaan Sielcken (oa bekend als producer van Jett Rebel en Lucas Hamming red.) en Sebastiaan heeft alles zelf ingespeeld. Hij heeft zich voor een periode van een week opgesloten en alleen maar gefocust op muziek maken; het schrijven en opnemen.

Nu is hier de eerste single van Van Common! Prachtige meeslepende sound die mij wel kan bekoren. Lekker fijn gitaar geluid als introductie om vervolgens lekker de stem van Sebastiaan erbij te horen. Het ontspant maar tegelijkertijd blijf je ook aandachtig luisteren naar wat er nog komen gaat. Qua sound kun je het het beste wegzetten als shoegaze en dreampop. Voornamelijk dat laatste… De muziek is om bij weg te dromen. Heerlijk zonnetje, licht briesje en dan op de achtergrond de muziek van Van Common!

Logisch dat je nu benieuwd bent. Geniet ervan!

Vorig artikelOscar And The Wolf – Breathing
Volgend artikelThe Lighthouse – Backbeats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in