Groeibriljantje!

Van Common heeft al eens eerder op CamielMusic gestaan en dit is ook al bijna een jaar geleden! Dat was destijds met zijn debuut single en nu is er pas de opvolger. Van Common is het project van Sebastiaan van Ravenhorst, wie ook als muzikant heeft gespeeld in de bands Blupaint en The Elementary Penguins. Daarbij is het zo dat hij nu met Van Common wel fijne stappen kán gaan zetten aangezien hij ook geselecteerd is voor de Popronde welke in september weer gaat beginnen. Dat meerdere mensen het wel zien zitten is wel duidelijk, hij is ook 3voor12 talent geworden voor de Popronde. Maar nu eerst die 2e single, de rest komt later!

‘Moonlight Blue’ is een regelrechte indie track met heerlijk veel dromerige facetten. Een aanwezige en fijne riff op de gitaar wat sowieso opvalt, de stem van Sebastiaan is heel puur en ingetogen waardoor je heel geïnteresseerd gaat en blijft luisteren! Verder is het een complete track geworden waar genoeg energie en sfeer in zit. Wat dan wel weer valt te zeggen, is dat ie gewoonweg kort is!
Ik heb bij zijn eerste wapenfeit, ‘This Afternoon’, gezegd dat het perfect past bij een heerlijk zonnetje en een licht briesje… Nou, daar past deze nóg beter bij! Een nummer welke je gewoonweg heel vaak op repeat wilt drukken omdat ie zo fijn is.

Logische keus als Pick Of The Week!

Vorig artikelSpoorboekje Pinkpop 2018
Volgend artikelJett Rebel – Good Boy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in