No Brainer.

Ja, het was echt een no brainer. Logisch dat de Pick Of The Week van deze week voor Van Common is. Sebastiaan van Ravenhorst, zijn echte naam, heeft het toch allemaal goed voor elkaar. Hij kwam voor de Popronde al een beetje in de spotlights, nailde de Popronde vervolgens volledig en heeft ook nu een hele goede indruk achter gelaten op Eurosonic/Noorderslag. Voordat dat begon kwam hij met zijn nieuwe nummer; ‘How To Disappear’. Dit is na ‘Ghost’ en ‘This Afternoon’ een schot in de roos.

Uiteraard is het een typische indie track, precies wat we ook konden verwachten bij Van Common. Het altijd intrigerende gitaargeluid hoor je vanaf de eerste seconde maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld de afgelopen tracks is deze iets meer uptempo. Als Sebas begint te zingen hoor je nog de drums heel strak maar verder is het gewoon heel puur. Tussendoor blijft wel dat catchy deuntje klinken. Het muzikale aspect is fantastisch in elkaar gezet, het is energiek maar tegelijkertijd ook dromerig en vrolijk. Gedurende het hele nummer blijft het ook spannend, maar dat heeft ieder nummer ook wel. Het is een interessant iets wat Van Common altijd creëert.
Denkelijk wel een van zijn beste tracks wat hij tot nu toe heeft uitgebracht! Dus hoe dan ook een geweldige start van de week en dat in de wetenschap dat er alleen maar meer muziek zal uit komen.

Fasten your seatbelt. Fantastische track!

Vorig artikelHollandePodium: Vendetta Drive
Volgend artikelDanny Blue & The Old Socks – Freakshow

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in