Paul
Eindelijk weer een ULTIMATE Song! Dit keer van Paul Elfering, fysiotherapeut bij MediSport. Sportliefhebber maar ook enorm muziek gek! Perfect dus voor de vraag wat zijn ULTIMATE Song zou zijn, deze vraag heeft hij ook beantwoord. Wat hij hieronder beschrijft, daar kan ik me goed in vinden, twijfel tussen nummers en dan de uiteindelijke keuze. Dus hier zijn ULTIMATE Song:

 
Ik heb lang genoeg kunnen twijfelen; ‘Arms Wide Open’ van Creed of ‘Arriving Somewhere But Not Here’ van Porcupine Tree. De eerste heeft met name sentimentele waarde vanwege familie: het ontwapenende gebaar tussen partners, de armen van een kleintje die opgepakt wil worden…

Als het om mijn muzikale beleving gaat wil ik de laatste ‘aanbevelen’. Een kleine muzikale reis van ambient naar rock, akoestisch en metal, rustig en tempo. Van een band die niet alleen ZEGT dat het progressief en niet commercieel is, maar daadwerkelijk een muzikale beleving wil creëren en albums niet als ‘een verzameling vul-nummers en de hits’ maakt. Deze muziek zal niet door ‘het grote publiek’ opgepakt worden want het vergt enige aandacht om te luisteren, en dat is ook prima. Ik heb echter de indruk dat het onbekend en ondergewaardeerd is bij mensen die op zoek zijn naar ware muzikaliteit.

Daarom laat ik jullie kennis maken met mijn ULTIMATE Song: Porcupine Tree – Arriving Somewhere But Not Here.

Vorig artikelDémira – Indigo
Volgend artikelULTIMATE Song van Luke Coenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in