Luke is mijn tweede hand voor de site! Ben ook reuze blij dat ze haar ULTIMATE Song heeft willen schrijven. Zoals velen overdonder ik ze vaak met de vraag naar hun ULTIMATE Song omdat er zoveel muziek is. Luke heeft ook een brede muzieksmaak dus begreep ik die reactie! Desondanks heeft ze een goed nummer en mooie tekst weten te formuleren:

LukeHet was voor mij heel erg moeilijk om een keuze te maken. Er zijn namelijk wel meerdere nummers die mij diep hebben geraakt of waar ik een heel goed gevoel bij heb. Ik heb er een tijdje over nagedacht en toen wist ik het, mijn ULTIMATE Song is: Keep Your Head Up van Ben Howard.

Ik kan me nog heel goed herinneren toen ik dit nummer voor het eerst hoorde… Ik was thuis en niet in de aller vrolijkste bui… Ik hoorde dit nummer op de radio en mijn dag was meteen weer goed! Dát is ook de absolute kracht van dit nummer vind ik.
De tekst is op iedereen van toepassing. Of je nou liefdesverdriet hebt, je bent een dierbaar iemand verloren of je zit gewoon even niet lekker in je vel, deze tekst is zo positief en krachtig dat je daar (hopelijk) weer positieve energie uit kan halen. Ik in ieder geval wel.

Als ik even mijn dag of week niet heb om wat voor een reden dan ook luister ik naar dit nummer en dat helpt mij absoluut!!

Ben Howard – Keep Your Head Up.

Vorig artikelULTIMATE Song van Paul Elfering.
Volgend artikelDeep Purple – Child In Time

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in