Jordi en Fred
Ja hoor… Een nieuwe ULTIMATE Song is een feit. Mister Jordi van de Wall heeft weer een leuke, interessante bijdrage voor CamielMusic! Jordi ken ik van mijn stage en we hebben naderhand altijd contact gehouden. Zeker ook vanwege de wederzijdse liefde voor muziek. Meer dan genoeg introductie, tijd voor zijn bijdrage:

Pas geleden werd me gevraagd of ik een ULTIMATE Song wilde kiezen voor op CamielMusic. Gezien mijn brede muzieksmaak een ogenschijnlijk onmogelijke opgave. Vandaar ook dat ik er een paar heb gekozen, die elk op hun eigen wijze een symbool vormen voor de muziek waar ik van hou. Verschillende genres, maar wel allemaal mooi en bijzonder op hun eigen manier. Laat ik maar beginnen met nummer 3….

3. Alt-J: Every Other Freckle.
Band met een heel eigen geluid. Je moet er van houden of er in ieder geval even in komen als je het voor de eerst hoort. Het maakt een hoop gevoelens los: drama, blijheid, relaxen zijn er daar een paar van.
2.Band Of Horses – Is There A Ghost.
Wellicht een klef nummer, maar ik vind het een ideaal chill nummer voor op een zondag. Ik heb deze band ook op Rock Werchter gezien en ze waren daar ook erg goed!
1. Nirvana – About A Girl.
Belichaming van rock zoals het bedoeld is. Rauw en puur met een diepere boodschap. Het feit dat Dave Grohl in deze band zat speelt ook een rol aangezien hij en ook de Foo Fighters een stempel drukken op muziek vandaag de dag.
Ze hebben natuurlijk nog een hoop andere classics gemaakt zoals Polly en Smells Like Teen Spirit, maar deze viel mij altijd toch erg op.

 

Vorig artikelGregory Porter – Liquid Spirit (Claptone Remix)
Volgend artikelThe Offspring – Self Esteem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in