Ja hoor, het is weer zover! Hier is nog iemand die zijn ULTIMATE Song heeft gestuurd, namelijk Dave Haagmans. Dave ken ik toch ook al een tijdje vanuit het handbal (en ondertussen ook met zijn passie voor muziek). Ik geloof niet dat we ooit eens een wedstrijd samen hebben gespeeld, of het moet misschien ergens in een ver verleden op een druilerige zondag zijn geweest… Anyway, ik was blij verrast met zijn keus en mooie onderbouwing voor zijn eigen speciale liedje!
Daarom presenteer ik jullie bij deze; ULTIMATE Song van Dave:

‘Muziek is iets wat erg belangrijk is in m’n leven. Heb zoveel nummers met bepaalde herinneringen hoor. Moeilijk om daar een ‘ULTIMATE Song’ uit te kiezen, je maakt het me niet echt makkelijk! Denk toch dat ik ga voor ‘Viva Las Vegas’ van Elvis Presley, vanwege diverse redenen.

  • Reden 1: Heb ooit de bijnaam ‘Elvis’ gekregen bij het handbal..god mag weten waarom
  • Reden 2: Zelf ben ik in 2006 in Las Vegas geweest, man wat hangt daar een heerlijk sfeertje. Alles kan en mag daar!
  • Reden 3: Heb sowieso een voorliefde voor Amerika én Las Vegas.
  • Reden 4: De mooiste herinnering aan Las Vegas is dat ik tijdens de vakantie in 2006 daar m’n vriendin (nu m’n vrouw dus) ten huwelijk heb gevraagd.

Dit lijken me redenen genoeg om ‘Viva Las Vegas’ van Elvis Presley te benoemen tot mijn ULTIMATE Song.’
Elvis Presley – Viva Las Vegas

Vorig artikelVance Joy – Riptide
Volgend artikelRita Zipora – Wasem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in