Beth-Hart-Leave-The-Light-On-Front
Het mooie van de rubriek ULTIMATE Song is dat je verhalen krijgt van mensen die gewoon heel persoonlijk zijn. En ik waardeer ook heel erg dat mensen dit willen delen met mij. Zo nu ook het verhaal en ULTIMATE Song van Carlie. Carlie ken ik al ik weet niet hoelang vanuit het handballen. Daarbij is ze ook een muziekliefhebber maar maakt ze ook graag foto’s! (Facebook). Ik ben oprecht blij dat ze haar verhaal wilt delen met jullie, ik vind het prachtig. Bij deze:

Mijn ULTIMATE Song: Beth Hart – Leave The Light On.

Een jaar of 8 geleden zaten m’n beste vriendin en ik naar het tv-programma The Box te kijken toen opeens Beth Hart met het nummer ‘Leave The Light On’ langskwam. We waren meteen verkocht door haar rauwe, sterke stem. En dat natuurlijk in combinatie met de emotionele songtekst. Vanaf dat moment waren we beide fan en gingen we elk jaar wel naar een concert en of festival om haar te kunnen zien. Een tijdje geleden zat ik enorm met mezelf in de knoop en hoe cliché het ook klinkt, maar dit nummer van Beth Hart heeft me echt geholpen om uit die denkbeeldige put de klimmen. Als afsluiting van die periode heb ik de tekst ‘I Leave The Light On’ op mijn lichaam laten vereeuwigen in de vorm van een tattoo. En elke keer als ik ernaar kijk voel ik me weer een klein beetje beter..

Beth Hart is een ijzersterke vrouw die prachtig over de gevoeligste onderwerpen kan zingen. Alleen, maar ook met haar band. Vooral de live dvd ‘Live in Paradiso’ is geweldig. Helaas vind ik het nieuwe werk van Beth wat te commercieel en luister ik voornamelijk nog naar haar oude werk. Nummers als ‘L.A. Song’, ‘Mama’, ‘Monkey Back’ en ‘Weight of the world’ weten me nog altijd te raken. Maar ‘Leave The Light On’ is een nummer wat voor altijd heel bijzonder zal blijven voor me…
Bekijk en luister en nummer: Beth Hart – Leave The Light On

Vorig artikelMama’s Pride 3.
Volgend artikelPaloma Faith – Can’t Rely On You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in