Introductie nodig?

Nee, dat denk ik niet. Maar U2 is wel helemaal terug. Waar ze vorige week opeens ‘The Blackout’ de wereld in hadden geslingerd is het dan nu tijd voor weer een nieuwe: ‘You’re The Best Thing About Me’. Deze zal net als de voorganger komen te staan op het nieuwe album getiteld ‘Songs Of Experience’. Op 1 december kunnen veel liefhebbers dan deze aanschaffen. Benieuwd! Maar de ‘experience’ heeft U2 natuurlijk volop. Ze draaien al menig jaartjes mee in de muziekwereld en hebben genoeg meegemaakt. Nog steeds succesvol en verkopen met gemak uit als ze een tour doen wanneer ze ‘The Joshua Tree’ integraal spelen. Knap.

Nu dan maar hebben over die nieuwe track van Bono en zijn mannen. Het is een nummer waar denk ik wel veel liefhebbers blij van worden. Natuurlijk hun eigen sound wat te horen is, het is wel een meezinger. Het refrein is iets wat je waarschijnlijk maar één keer hoeft te horen en je doet al mee. Verder is het ritmisch zo lekker dat je onmiddellijk kunt meetikken. Vernieuwend is het natuurlijk niet, maar hadden we dat verwacht? Nee. Het is wel zo dat er toffe namen meedoen op het nieuwe album maar dat horen we nu nog niet.
Al met al is het wel een nummer waar ik vrolijk van wordt. Daarbij verteld Bono natuurlijk wel weer een fijn verhaal en is het louter positief. Wat een goede man is het eigenlijk toch 😉

Veel luisterplezier!

Vorig artikelWarhaus – Mad World
Volgend artikelTransformer Festival

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in