Nou, komende vrijdag gaat het allemaal weer starten: Serious Request.
Ieder jaar is het weer een week lang waar heel Nederland volop mee bezig is… De drie DJ’s die in het Glazen Huis gaan zitten… Muziek draaien tegen een donatie… Een week lang leven op sapjes… En waar het om gaat: aandacht vragen voor een stille ramp en dus zoveel mogelijk geld ophalen!

Wat ook elk jaar een van belang is, is het themanummer van Serious Request. Ook het nummer wat het meest wordt aangevraagd, meestal hét energieke nummer, is zeker van belang.
Toch gaat het vandaag om de Pick Of The Week en dus om het themanummer van dit jaar! Niemand minder dan Typhoon heeft de eer gehad om zich toe te leggen op deze altijd zware taak. Het dient een nummer te zijn wat natuurlijk een boodschap meegeeft maar ook een nummer dient te zijn wat makkelijk op de radio gedraaid kan worden.
Denk aan nummers welke afgelopen jaren zeker een grote bijdrage hebben geleverd aan Serious Request. In 2010 BLØF – Wijd Open, 2012 Laura Jansen & Tom Chaplin – Same Heart en natuurlijk Racoon met Shoes Of Lightning.

Typhoon is toch wel de meest aandoenlijke rapper van Nederland. Na een hele lange pauze van zeven jaar kwam hij keihard terug met de plaat Lobi Da Basi. Hiermee is eigenlijk opnieuw doorgebroken en heeft heel Nederland hem in de armen gesloten. Elk optreden is zo enorm passioneel, energiek en krachtig…. Dat is een waar genoegen om zoiets mee te maken. Maar ook hij kent de serieuze kant van het allemaal en daarom is het zo goed dat juist Typhoon gevraagd is om het themanummer te maken!

Dus vanaf vrijdagavond Serious Request met de DJ’s Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabbering in Heerlen! Maar nu ‘gewoon’ de Pick Of The Week van Typhoon.

Vorig artikelANOHNI – 4 Degrees
Volgend artikelThe Cavern – The Lighthouse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in