Dit is gewoon Two Door Cinema Club!

Two Door Cinema Club (Mobile)

Klaar. Ik had het gewoon online kunnen zetten maar dat is ook weer iets te weinig voor op CamielMusic. Had ik net zo goed alleen de clip op Facebook kunnen zetten. Maargoed.
Even wat meer info! Het is ondertussen al de zoveelste nieuwe track van het bijna uitkomende album getiteld ‘Gameshow’. Ik heb al in een eerder stadium het gehad over de eerste single daarvan ‘Are We Ready? (Wreck)’. Die vond ik wel tof maar het was anders. Het niet de Two Door Cinema Club welke we gewend waren, misschien wel zijn, van de hits zoals ‘Undercover Martyn’, ‘Something Good Can Work’ en ‘Sun’. Dus daarom maakt mij deze track wel heel erg blij.

De titeltrack ‘Gameshow’ is werkelijk typisch Two Door Cinema Club. Toen ik het hoorde was het weer YES! Toch wel blijdschap. Deze Britse band met de opvallende frontman Alex Trimble, vanwege zijn lange rode haar en piercing, heeft ook gewoonweg een uniek geluid! Catchy, energiek, vrolijk en een tikkeltje vreemd. Het past gewoon perfect!

Dus nu even de tijd pakken om Two Door Cinema Club terug te horen in hun ‘eigen’ stijl! Tóch ben ik ook wel benieuwd naar de rest van het album ondanks die nieuwe sound.
Enjoy!

Vorig artikelTemples – Certainty
Volgend artikelZimmerman – I Don’t Want It That Bad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in