Two Door Cinema Club (Mobile)Ik kon kiezen gisteren. Werd het de nieuwe van Kaiser Chiefs of de nieuwe van Two Door Cinema Club? Of worden ze het gewoon allebei? Die laatste optie sluit ik al onmiddellijk uit. Sorry maar ik ben echt liefhebber van de Kaiser Chiefs maar dit nummer is echt ruk. Dus was het wachten totdat ik ’s avonds die nieuwe track van Two Door Cinema Club kon beluisteren!!

Is mijn wachten beloond? Mwoa…. Kan zeer zeker beter maar is NIET slechter dan die van de andere Britse vrienden. Om maar even terug te komen. Two Door Cinema Club vind ik echt een hele te gekke band! Ze hebben een enorm catchy geluid, uptempo en de stem van frontman Alex Trimble is enorm herkenbaar. Het heeft lekker veel electronische invloeden maar er kan ook gewoon gerockt worden.
Op het album ‘Beacon’ stonden lekker veel bekende en energiek deuntjes zoals ‘Sun’ en ‘Undercover Martyn’. Helaas was het ook al een hele poos stil rondom de band. Dit had mede te maken met ziekte van Alex Trimble. Begin dit jaar hebben ze ‘stiekem’ wat optredens gedaan, er stond dat de tribute band kwam optreden maar het bleek uiteindelijk om de echte Two Door Cinema Club te gaan. Op Facebook kwamen hints voorbij waar er duidelijk hints werden gegeven dat er nieuw werk aan kwam!
Gisteren was dus die dag. Ik heb al gezegd: het kan beter! Ik ben van mening dat de echte eigen sound van Two Door Cinema Club minder aanwezig is, het blijft daarentegen enorm energiek en naarmate je het nummer vaker beluisterd is het zeer zeker goed te appreciëren!

Pas op 14 oktober komt het gehele album genaamd ‘Gameshow’ uit maar waarschijnlijk komen wel meer singles uit! Dus nu moeten we het doen met deze nieuwe, checken dus!

Vorig artikelRuby Empress – Deluca
Volgend artikelInterview The Hot Sprockets: ‘Het is gewoon anders wat wij doen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in