GASSEEEEEN!

Tusky heeft in een korte tijd veel furore gemaakt. Natuurlijk heeft dat alleen al te maken met de bezetting: Alfred van Luttikhuizen, Sjors Bompa, Bas Allein Richir en Justin Ghijsen spelen hierin. Wellicht gaat er wel een belletje rinkelen bij de eerste naam. Dat namelijk de gitarist geweest van John Coffey! Stil zitten was dus geen optie voor hem. Verder is Sjors daar de gitaartech geweest dus heeft genoeg affiniteit met het bandleven.
Verder die furore: Popronde Nederland helemaal gerockt, zal ook op Eurosonic Noorderslag gaan spelen en heeft een contract getekend bij V2 Records. Hele mond vol, niet? Oja, vergeet ik bijna iets tofs: op 2 maart wordt hun album gepresenteerd!

Kennis maakten we met de track ‘Folly’ en nu hebben ze een hele goede nieuwe song de wereld ingeslingerd. Dat het geen half werk is, is heel erg snel duidelijk. Het regent hier en het gietaar!
Heerlijke punk waar je echt totáál niet omheen kan. Natuurlijk hoor je de John Coffey invloeden maar ook de legendarische Foo Fighters sound. Misschien is het nog zelfs beter om dit niet op een radiootje te checken maar juist op een grootse muziekinstallatie waar alle instrumenten nóg harder en directer binnen komen. Maar het allerbeste is gewoon dit live meemaken. Dat laatste kan een beetje met de clip die hier bij hoort: live beelden van de Popronde shows. Hoeraaaaaa!

Klaar ervoor? Mooi zo.

 

Vorig artikelPopronde Throwback: Jannes van Kaam (FFOOSS)
Volgend artikelKerst covers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in