Heerlijk deze nieuwe track van de Groningse band traumahelikopter!
Nee, nieuw is dit trio niet. Toch is het toch wel een tijdje stil geweest. Ik heb hun tweede album getiteld ‘I Don’t Understand Them At All’ echt heel erg vaak gedraaid, zo ongelooflijk lekker rauw! Echte garagerock.

Zoals gezegd, niet nieuw maar wel even stil. In 2014 brachten ze dus dat geweldige album uit en nu komen Mark Lada, Daan van Dalen en Roel van Merlot met iets nieuws.
Ze gaan goed door met hun bestaande concept: hoog tempo, 2 gitaren en ‘simpel’ drumwerk. Daarbij hoor je, als je de band kent, meteen dat het traumahelikopter is. Dát vind ik wel klasse. Ook het gedeelte na ongeveer 1:35 minuut is catchy en herkenbaar.
Verder mag je zeker niet ontkennen dat het wederom lekker vuig, rauw en hard is. Zeker weten een hele fijne opmaat naar het nieuwe album getiteld ‘Competition Stripe’ welke op 21 oktober uitkomt. Goede timing dus!

Ik zou ze zeker weten weer eens graag zien, het is tot op heden (helaas) maar één keer geweest. Op Mama’s Pride Festival en dat is toch al te lang geleden. Laat maar komen!!!
Nu eerst even goed wakker worden op deze track, niet voor niets mijn Pick Of The Week!

Vorig artikelMagnetic Spacemen – I Don’t Wanna Grow Up
Volgend artikelJeremy Loops ft. Motheo Moleko – Down South

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in