Verslavend

Traudes is voor mij geen onbekende naam maar wellicht voor de ‘vaste bezoeker’ van CamielMusic wel. Dus even een introductie. Traudes is een zevenkoppige band bestaande uit de man zelf: Benjamin Traudes, de zanger, Cis Kroezen op gitaar, Loek van der Grinten is de man van de electronische elementen en producer, Bas Veens is de bassist, Elian van Buuren drumt erop los, Max Anglionin is de man van de keys en Frederieke Kroone zorgt voor de backing vocals. Qua stijl kun je het gooien op heerlijke pop, elektronische invloeden met een flinke dosis hiphop erover heen. Dat het allemaal snel gaat is wel duidelijk. Vorig jaar ook meegedaan aan de Popronde en nu zal op 26 januari een EP uitkomen met de titel CRLS & GRLS. Deze zal gepresenteerd worden in de Melkweg.

Tijd voor muziek! ‘Back Down’ is niet helemaal nieuw maar de clip is dat in ieder geval wél. De beat is sowieso al helemaal te gek en de mix van alle klanken wat je hoort is te gek. Steeds hoor je ook iets nieuws. Daarbij is de samenwerking master. De backings vallen op door het minimale en alle elektronische invloeden zorgen ervoor dat het ook wel wat funky overkomt. Goodfeeling. Niet voor niets heeft 3FM hen uitgeroepen tot 3FM talent! De eerste van 2018 en die extra aandacht zullen ze alleen maar prettig vinden.
Misschien verwacht je deze muziek meer in de zomer maar door deze sound is alle kou weg, komt er genoeg warmte binnen en heb je zin om op festivals te staan en deze track te horen. Los gaan!!

Ik kijk nu al uit naar die EP!

Vorig artikelBØRNS & Lana Del Rey – God Save Our Young Blood
Volgend artikelLiam Gallagher – Come Back To Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in