Toycar Taxi (Mobile)Ik hou wel van catchy rock muziek.
Het moet knallen, het moet wat inhoud hebben, het moet iets hebben waarvan je zegt; ah! Dat valt op!

Die drie puntjes kan je afvinken bij het nummer ‘Follow’ van Toycar Taxi. Ken je deze band niet? Niet erg hoor want ik had er ook nog niet van gehoord…. Ze komen uit Emmen! Een welbekende stad voor mij, maar dan eigenlijk maar één plek: de sporthal. Nu gaat het hier over muziek en niet zozeer over sport.

Toycar Taxi is een drietal: Geosy Kleefman op gitaar en zang, Wouter Hidding op basgitaar en Lenard Davers knalt op de drums. Ze bestaan sinds 2013 en hebben sindsdien gewerkt om hun pop/rock muziek aan de mensen te laten horen. Ze hebben in het begin van 2015 op Eurosonic gestaan en hebben daarna ook nog veel optredens gehad.
Het nummer ‘Follow’ heeft iets herkenbaars maar ook een eigen sound. Ik hoor er wat invloeden van Biffy Clyro in alleen weet ik niet of dat correct kan zijn.
De stem van Geosy is iets rauw en past dus goed in deze stijl van energieke rock. Ook de ‘switch’ waar je eerst denkt dat het refrein wordt er nog een korte verse ingezet; slim en handig. Zo bouw je de climax net iets meer op!

Ik vraag me alleen af waar de naam vandaan komt… Anyway!!! Eigenlijk is het nu gewoon tijd voor de muziek zelf: Toycar Taxi dus!

Vorig artikelEmil Landman – Our Bodies
Volgend artikelNo Man’s Valley – Time Travel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in