Town Of Saints - No Place Like This (Mobile)Toen ik nog een beginner was met CamielMusic had ik op Mama’s Pride in Geleen mijn allereerste interview met Town Of Saints.
Toen was het geniale idee daar om dit in de pizzabus te doen en op te nemen… Achteraf was dit (natuurlijk) niet heel handig want er was teveel geroezemoes waardoor het niet uit de verf kwam. Als ik dit terug bekijk denk ik… (AUW)…
Anyway, het optreden destijds was te gek en natuurlijk kennen we Town Of Saints van het nummer ‘Caroussel’. Nu tijd voor iets nieuws!!!

De Nederlandse band met Finse roots en met de herkenbare viool erin heeft daarna hard gewerkt om weer nieuw materiaal te laten horen. Daar is dit nummer ‘Short Circuit Breakdown’ een super voorbeeld van!!
Het is zeer wat knallender als voorgaand werk maar niettemin een herkenbaar geluid. Zoals gezegd de viool komt er ook in terug en dit is toch altijd een voltreffer!
Dit nummer staat op het tweede album wat ‘No Place Like This’ heet. De band is ietwat veranderd en uitgebreid naar vijf man sterk! Het is en blijft te gekke indie-folk wat ze produceren maar wat mij dus zo enthousiast maakt is die afwisseling. Het hoeft echt niet alleen 1 sound te zijn. Mix, experimenteer en zie hier: een TOP nummer.
Ik heb ‘Short Circuit Breakdown’ ondertussen al talloze keren gehoor en het verveeld echt geen enkel moment.

Tijd voor veel meer mensen op de tweede single van het nieuwe album te beluisteren!!!

Vorig artikelMumford & Sons and Baaba Maal – There Will Be Time (Live in South Africa)
Volgend artikelMama’s Pride 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in