YEEHAAA!

Het volgende Popronde talent klopt op de deur hoor. Het zijn de jongens van Tony Clifton! Dit drietal bestaat ui de gebroeders Kamsma; Mees is zanger en drummer, Lenny is de bassist. Verder zorgt Merlijn Breedland op gitaar ervoor dat het een geheel is! Ze komen all the way from Velsen en zijn niet bang om geluid te maken. Laat ik het daar maar op houden. Het is no nonsense, het is lekker rocken, het is lekker gek doen en voornamelijk zweten en iedereen omver blazen! Ondertussen zijn ze al bijna 3 jaar aan het knallen en het lijkt erop dat ze nu wel heel erg doorbreken met ondertussen maarliefst 21 optredens door heel Nederland!

‘Together’ is hun laatste wapenfeit en eentje die er mag zijn. ‘All You Gotta Do’ is in juni uitgebracht dus het is nu wel weer fijn om nieuwe impulsen te krijgen. Het lijkt allemaal iets meer een geheel, deze nieuwe track. Maar het heeft uiteraard weer die heerlijke riffjes van Merlijn en het knallen vanuit de drums van Mees en Lenny zorgt ervoor dat het blijft stuwen. Het tempo ligt heerlijk hoog en kan me voorstellen dat er hier ook binnen no time lekker wat mosh pitjes kunnen ontstaan. Klasse!
Ondanks dat het dus lekker energiek en toch ook wel hard is, is het ook gewoonweg catchy. Dat komt door de samenzang richting het refrein en uiteraard erin. Nee, deze track kun je niet zomaar ontwijken of anders wel negeren.

Even energie opbouwen of anders nog meer krijgen!

Vorig artikelNachtschade – Birdman
Volgend artikelDeclan McKenna – Why Do You Feel So Down?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in