together-pangeaJaaa!! Ik heb me toch weer een gruwelijk goede ontdekking gedaan. Ik had tot voor kort er nog nooit van gehoord maar hier enorm blij mee.

De naam ’together PANGEA’ zal heel veel lezers/luisteraars niets zeggen en dat is ook niet zo gek. Het is echt een nieuwe opkomende band die mij enorm verrast met geweldige ‘garage punk rock’. Het is een trio, William Keegan (gitaar, zang), Danny Bengston (bas) en Erik Jimeniz (drums) en ze komen uit Los Angeles.
Wat het leuke is aan deze band, het is enorm variërend, enthousiast en knalt!! Daarbij heb ik zo’n vermoeden dat deze gasten ook lekker prettig gestoord zijn en dat komt de muziek alleen maar ten goede lijkt me. Eind januari van dit jaar hebben ze een album uitgebracht genaamd ‘Badillac’ en dit echt een topplaat. Ik heb m afgelopen tijd non stop op staan. Energie tot en met!!
Voor de mensen die het leuk vinden om te weten, ze komen ook naar Nederland binnekort en staan ook bijvoorbeeld op Best Kept Secret Festival! Ik zou gaan kijken als ik een ticket had jullie was.
Zoals ik in de titel al aangeef, het zijn twee nummers die ik jullie wil laten horen, een nummer dat niet op de CD staat en de ander wel.
together PANGEA – Snakedog & together PANGEA – River.

Whoehooeeeee!!

Vorig artikelStevie Wonder – I Wish
Volgend artikelULTIMATE Song van Robin Dols.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in