Living legend

Gisteren was het Eurovisiesongfestival, een reminder voor wie het gemist heeft.. Dit was in Rotterdam aangezien Duncan Laurence twee jaar geleden in Israël de strijd heeft gewonnen met zijn (ondertussen) wereldhit ‘Arcade’. Normaliter is ieder jaar een songfestival maar vanwege een welbekend probleem, werd dit met een jaartje uitgesteld!

Nu kunnen we het hebben over de winnaar Italië maar het is even leuk om de Nederlandse linkjes eruit te vissen en aan één geven we extra aandacht. Die Nederlandse linkjes kunnen tweeledig zijn; hetzij vanuit makelaardij maar ook qua zang.
Als voorbeeld is er Azerbeidzjan wiens nummer volledig door Nederlanders in elkaar is gezet. Én het was makkelijk om te kiezen voor Griekenland en dan de Utrechtse schone Stefania maaaaar de keus is gevallen op Tix uit Noorwegen! Want wat velen waarschijnlijk niet weten is dat TIX ook eigenlijk gewoon een Nederlander is! TIX is namelijk het alter ego van Giorgio Paquay, hij is wellicht wel bekend als drummer van de band 45AcidBabies maar zingen kan hij dus óók. Met zijn nummer ‘Fallen Angel’ wilde hij een verhaal vertellen: Hoop geven aan de mensen en zeker dat als je een outsider bent; dat de unieke kanten van een mens juist omarmt moeten worden. Helaas is het qua uitslag niet meteen gelukt want de 18e plek is het eindresultaat geworden. Kruip maar lekker snel weer achter de drumkit Giorgio!

Vorig artikelRuben Block – Lights
Volgend artikelGo_A – SHUM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in