Heeee hallo Tim!

Een tijdje geleden zat ik in de auto, het was dierendag. Toevallig of niet maar bij radio 2 hadden ze Tim Knol uitgenodigd. Uiteindelijk heb ik niet zijn nieuwe nummer gehoord maar had wel onthouden dat er nieuwe muziek aan zat te komen! Nu is er dus daadwerkelijk nieuwe muziek, het is bekend dat er een volledig album zal komen en dat hij ook een tourtje gaan maken. Het album zal op 19 januari uitkomen en heeft de titel ‘Cut The Wire’ gekregen. Het is ondertussen alweer het 4e album van Tim.

Tim Knol heeft geen introductie meer nodig dus dat laat ik ook achterwege. Hij is in ieder geval iemand die precies weet wat hij wilt en laat dat ook altijd wel horen. Nu, ‘Sweet Melodies’, is een heel fijn roots nummer, wel wat rock invloeden maar voornamelijk good feeling. Dat is ook absoluut de bedoeling geweest van dit nummer zegt hij ook zelf’ ‘haal het positieve uit het leven en leer van het negatieve’. Ik ben van mening dat dat eigenlijk voor alles geldt maar als je dan zo’n fijn nummer hoort wordt dat alleen maar onderstreept!
De fijne gitaar die begint, de drums die erbij komen en de stem van Tim: het lijkt allemaal zo makkelijk en vertrouwd. Je krijgt er echt ook een fijn gevoel bij.
Het is maar goed dat Tim Knol terug is. Nadat hij even een uitstapje had naar het échte rock werk, mogen we weer in onze handjes klappen dat hij nu weer de verfijnde tracks brengt waarmee we hem hebben leren kennen.

Steengoed nummer dus! Ook nu, in de herfst 😉

Vorig artikelHans Hannemann – Josie Don’t Stop Dreaming
Volgend artikelJermain Bridgewater – Take Me To The Bridge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in