thomas-azierOndanks dat deze man nu in Parijs woont is het toch echt een Nederlander! Met trots. Thomas Azier is geen onbekende naam maar ook niet een naam zoals een Bruce Springsteen. Hij is bekend waar hij goed in is: electro-pop.
Nadat hij in Friesland is opgegroeid verhuisde hij naar Berlijn om te werken aan zijn toekomst. Daarvoor natuurlijk dé stad om muzikaal zich te ontwikkelen!
Dat is ook goed gelukt. Daar maakte en bracht hij twee EP’s uit ‘Hylas oo1’ en ‘Hylas 002’. Ook nog op een eigen label en dat zorgde ook weer ervoor dat hij daarmee naar het grote Mercury Records kon gaan.

Natuurlijk kwam ‘Hylas’ terug in zijn album welke hij twee jaar geleden heeft uitgebracht. Dit is geen onverdeeld succes gebleven. Het kwam uit in Nederland, België en Frankrijk.
Nu heeft hij ook geschreven met Stromae aan het wereldwijde grote succesalbum ‘Racine Carée’. Dat zal hem ook veel input hebben gegeven en een flinke boost.

Maar het werd ook tijd voor een eigen knaller. Dat is ‘Talk To Me’ ook echt geworden, een plaatje waar je graag naar luistert! Nu bedoel ik dat ‘knallen’ is een zin van: wat een geniaal goed plaatje. Pak even de tijd en luister ernaar! Hoe dan ook een aanrader.

https://www.youtube.com/watch?v=7jUFeqXk9jE

Vorig artikelSAINT MOTEL – Move
Volgend artikelPopronde Throwback: Stan Smeets (Statesmen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in