ZOMERS!

Op het eind van 2016 heb ik al eerder geschreven over deze man. Thomas Azier is de naam. Een Nederlander die ondertussen al heel veel plekken in Europa heeft gezien. Geboren in Friesland en vervolgens een geschiedenis en ontwikkeling in Berlijn en nu wonende in Parijs.
Thomas Azier staat bekend om zijn electro-pop. Dat heeft hij al allemaal laten horen op EP’s en een album ‘Hylas’ welke natuurlijk geweldig zijn ontvangen. Ondertussen is het tweede album uitgekomen welke ‘Rouge’ heet. Daarvan heb ik dus al een nummer op CamielMusic kunnen droppen; ‘Talk To Me’. Nu is het tijd voor ‘Gold’.

‘Gold’ is toch al een track welke in maart uit is gekomen maar ik wilde iets langer wachten totdat de clip ook online verscheen. Daarna ben ik het even vergeten maar nu issie dan echt daar! In tegenstelling tot ‘Talk To Me’ is deze juist meer en vrolijk en daarom geef ik ook aan; zomers!
Maar dat is niet meteen logisch als je aan Thomas Azier denkt. Ook voor mij is hij meer van de diepe, donkere maar ook wel meeslepende nummers. Hij zegt zelf over deze track: ‘Het gaat over het moment dat je inziet dat datgene wat je najaagt, er eigenlijk niet toe doet.’ Daarbij is het ook tegelijkertijd een van zijn meest uitbundige tracks van het album.

Ondertussen hoop ik dat jullie enthousiast zijn geworden. Anders worden jullie het wel van de muziek! Tijd voor monieur Thomas Azier!!!

https://www.youtube.com/watch?v=gYAbiNKlfEg

Vorig artikelMuse – Dig Down
Volgend artikelOscar and the Wolf – So Real

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in