Eindbaas.

Het moet ondertussen wel bekend zijn. Van Thijs Boontjes ben ik een enorme liefhebber! Op een of andere manier krijg ik ie-de-re keer goede zin als ik naar zijn muziek luister. Of het nou een rustiger nummer is of een echte kneiter waar je van gaat dansen. Het is gewoonweg de manier van zingen, de stem, de teksten. Mocht je denken, die man komt mij bekend voor. Kan kloppen! Hij zat als toetsenist in de band van Douwe Bob. NU is het echter alleen maar Thijs Boontjes time. Maar… Camiel, loop je achter??

Nee, ik loop verre van achter! Het is gewoon zo dat ik niet zo ben van de populaire dingen, van de echte hypes. Graag ben ik nét iets ervoor of iets meer underground. Maar dit nummer ging viral! Terecht overigens. ‘Deze Nacht’ heeft Thijs namelijk gespeeld in de ochtendshow van Sander Hoogendoorn op 3FM en dat was raak. Stiekem kwam ie voor zijn single ‘Het Regent In Parijs’ maar deze overklast alles. De cover van Lionel Richie’s ‘All Night Long’ heeft hij fantastisch vertolkt en is nu gewoon beter. Punt! Overal kwam het langs, zelfs bij DWDD! Er werd zelfs een videoclip opgenomen IN het Rijksmuseum. Prachtig toch? Maar nu dat de storm een beetje is gaan liggen, wil ik ‘m toch per se droppen. Hij hoort op CamielMusic te staan. Ik kijk nu alweer uit naar nieuwe nummers, naar een nieuw album en dat ie weer snel op de planken staat! Eindbaas.

Vorig artikelEminem ft. Juice WRLD – Godzilla
Volgend artikelCamielMusic Unplugged #6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in