Als je de titel ziet denk je niet gelijk aan een mix van funk, rock en dan daarbij geheel uitstekende Nederlandstalige teksten! Tóch is dat mogelijk. Heerlijk!
Eind maart hebben ze een EP uitgebracht genaamd ‘Ambiance’. Thijs Boontjes is de frontman van dit “orkest” en speelt zelf op de toetsen. In een grijs verleden was Thijs Boontjes toetsenist van King Jack, een band uit Noord Holland. Ze werden door Anouk ingelijfd als backing band. Dit is uiteindelijk geen groot succes geworden waardoor er een andere toekomst op het pad kwam.

Die andere toekomst werd dus: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest…. Dit nummer, ‘Alleen Naar De Kermis’, is duidelijk een rustig nummer dat gewoon helemaal te volgen is. Dat maakt het ook zo speciaal. Het is puur, eerlijk, interessant! Wat ik ook geinig vind is dat ze onder het beheer staan van Top Notch, toch bekend als een HipHop Label. Anyway, een fijn nummer om de week mee te starten. Vandaar dat Thijs Boontjes Dans- en Showorkest nu mijn Pick Of The Week is!

Vorig artikelWeaves – One More
Volgend artikelCar Seat Headrest – Vincent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in