Sinds vorige week kan het weer! Stemmen op de TOP2000. Elk jaar doe ik dit en iedere keer is het net zo moeilijk. Gelukkig zie ik die uitspraak bij iedereen staan die zijn/haar lijstje op Facebook/Twitter zet. Door de TOP2000 kom ik ook steeds weer bij klassiekers terecht.. Oftewel: komende periode zullen er meer platen op mijn site komen welke échte klassiekers zijn! Geniet ervan zou ik zeggen, dat doe ik ook.

Nu door naar de klassieker van deze week: The Who – Baba O’Riley.
Het was een zeer moeilijke keus: de nummers waar ik tussen wilde kiezen kent iedereen ook wel. Het zou en moest een nummer worden dat gebruikt wordt in de intro bij de serie Crime Scene Investigation (CSI). Welke wist ik alleen nog niet. Het zijn in ieder geval drie opties: Won’t Get Fooled Again, Who Are You OF Baba O’Riley. De eerste viel af omdat het gewoonweg de minste is (mijn mening).. Dan de keus tussen #2 en #3… Als ik ga kijken naar de keus die ik gemaakt heb voor de TOP2000 maar ook naar mijn favoriete CSI zou het duidelijk Who Are You moeten worden. Desondanks ga ik voor Baba O’Riley. Dit nummer heeft toch wel het meest geniale intro en daarna een heerlijke ontploffing. Het past daarbij ook geweldig bij CSI tekstueel: I Don’t Need To Fight… To Prove I’m Right… Voor forensisch onderzoekers past dat gewoonweg perfect.

Genoeg geneuzel van mij.. Tijd voor muziek, tijd voor The Who!

Vorig artikelULTIMATE Song(s) van de band Sunday Kids.
Volgend artikelBlue Öyster Cult – (Don’t Fear) The Reaper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in