Goede samenwerking

Twee grootheden, dat lijkt me wel duidelijk. Waar de een hit na hit scoort, komt de ander na een jaartje relatieve rust weer terug. Hopelijk weten jullie al om wie het draait. Niet? Uiteraard is Kendrick Lamar de meest productieve rapper in deze tijd. Hit na hit en als hij een samenwerking meedoet is hij meestal tóch nog de grote ster. The Weeknd echter heeft een jaartje geen echte muziek uitgebracht maar nu zijn ze dus terug met meteen een knaller. Naar het schijnt hebben ze al eens samengewerkt, namelijk op het nummer ‘Sideways’. Deze heb ik gemist maar het is de heren goed bevallen om dan weer iets samen te doen.

‘Pray For Me’ is niet zomaar een track. Het is een track voor een film, ‘Black Panther’. Het is een Marvelfilm welke hard op weg is om records te breken. Hoe kan dat terwijl ie nog niet officieel uit is? Anyway. Ik ben niet meteen een liefhebber van films dus heb ik het over de muziek. Herkenbaar is het meteen!!
De zware beats die klinken passen bij beide mannen: het meer dromerige bij The Weeknd en als Kendrick erin stapt wordt het allemaal veel strakker. Ze doen niet onder voor elkaar en versterken elkaar juist enorm! Ongelooflijk eigenlijk dat dit toch altijd past als een jas; niks raars en het loopt over in elkaar alsof het de normaalste zaak is van de wereld. Sterk!!!

Film OUT. Music IN.

Vorig artikelSilent War – Animals
Volgend artikelAlain Clark – Cold In California

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in